Kaspersky 2024 itibarıyla güvenli midir?

Kyroesthuskara

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Kaspersky'ın Amerika'daki kullanıcılarının bilgisayarlarına kendini silerek ultraav adlı başka bir antivirüs yüklemiş ve Amerika'da güvenlik endişesiyle yasaklanıyor. Rusya'da hacklemek yasal diye duymuştum. Bilgisayarımdan Papara'ya giriş yapacağım için güvenli midir diye sormak istedim. Eğer güvenli değilse hangi antivirüse geçmeliyim? Bedava sürümü olursa iyi olur.

Eğer devlet işleriyle falan ugraşmıyorsan hiçbir şey olmaz koskoca Kaspersky verilerini çalıp kullanacak kadar küçük bir şirket değil.

Kaspersky temiz ve güvenilir sorun yasayacagını dusunmuyorum.

Ayrıca sizce Kaspersky Standard almaya değer mi yoksa ücretsiz sürüm yeterli mi?

Ayrıca sizce Kaspersky standard almaya değer mi yoksa ücretsiz sürüm yeterli mi?

Hocam ne yalan soyleyeyım ben antivirüs kullanmıyorum gerek de duymuyorum sorunda yok bilgisayarımda ben onume gelen seye basarım bılemem ne dogru ne yanlış dıyorsanız standart alıp kullanın kafanız rahat olsun.

Gizlilik açısından bence kullanmak artık sıkıntılı. Onun yerine ESET ücretsiz 1 aylık kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…