mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Ben Kaspersky deneme aboneliği almıştım 14 günü kaldı iptal ettirmek istiyorum nasıl iptal ettirebilirim acaba? Aboneliği yönet kısmı yok.
Merhaba. Ben Kaspersky deneme aboneliği almıştım 14 günü kaldı iptal ettirmek istiyorum nasıl iptal ettirebilirim acaba? Aboneliği yönet kısmı yok.
Burak1441 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 Otomatik iptal oluyordu sanırım bitince.
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 Burak1441 dedi: Otomatik iptal oluyordu sanırım bitince. Genişletmek için tıkla... umarım
Burak1441 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #4 mrhheinz dedi: Umarım. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerinizi girmediyseniz para falan çekemez zaten.
mrhheinz dedi: Umarım. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerinizi girmediyseniz para falan çekemez zaten.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.251 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz?
Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz?
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 SdtCngz dedi: Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz? Genişletmek için tıkla... değilim SdtCngz dedi: Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz? Genişletmek için tıkla... deneme aboneliği benimki
SdtCngz dedi: Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz? Genişletmek için tıkla... değilim SdtCngz dedi: Otomatik ödeme kapalı değilse karttan çeker. Onu kapatmanız gerekiyor. Bu arada ben 1.yılımdayım memnun değil misiniz? Genişletmek için tıkla... deneme aboneliği benimki