Kaspersky abonelik iptali nasıl yapılır?

Poruchitel

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kaspersky aboneliğim 9 gün sonra sona eriyor. Aboneliğimi iptal etmek istiyorum çünkü pek memnun kalmadım. Benden habersiz para kesilmesinden korkuyorum çünkü öyle ucuz bir şey de değil. Site üzerinden aboneliği iptal et diye bir şey de yok. Nasıl iptal edeceğim?

Hizmet sağlayıcınızın web sitesindeki hesap sayfanıza gidin.
Kaspersky Secure Connection'ı da içerebilecek etkin aboneliklerinizi kontrol edin.
Aboneliğinizi iptal edin ya da abonelik için otomatik yenilemeyi kapatın.

Hizmet sağlayıcınızın web sitesindeki hesap sayfanıza gidin.
Kaspersky Secure Connection'ı da içerebilecek etkin aboneliklerinizi kontrol edin.
Aboneliğinizi iptal edin ya da abonelik için otomatik yenilemeyi kapatın.
İptal veya otomatik yenilemeyi kapat gibi bir seçenek yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-01 114645.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 792
  • Ekran görüntüsü 2021-07-01 114804.png
    10 KB · Görüntüleme: 786
Selamlar, 9 gün sonra bittiğinde ne oldu ? Ne yaptınız, bir sorun yaşadınız mı ? Otomatik yenileme için bir onay epostası geliyor galiba ordan otomatik yenileme iptal edilebiliyormuş. Siz gelen onay e postasından mı iptal ettiniz ? Nasıl bir süreç izlediniz anlatırsanız çok iyi olur.

Merhaba. Direkt olarak bitmesini bekledim. Eğer ki tekrar yenileye basmazsanız sizden para almıyorlar. Kendiniz aboneliği yenilemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…