Nightsun Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 LazJedi dedi: Hocam ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz zaten. Otomatik yenileme ücretli abonelikler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hesabımı sildim teşekkür ederim. LazJedi dedi: Hocam ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz zaten. Otomatik yenileme ücretli abonelikler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımı sildim şöyle bir e-posta geldi otomatik yenilenmenin etkin kalacağını söylüyor ne yapmam lazım?
LazJedi dedi: Hocam ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz zaten. Otomatik yenileme ücretli abonelikler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hesabımı sildim teşekkür ederim. LazJedi dedi: Hocam ücretsiz sürüm kullanıyorsunuz zaten. Otomatik yenileme ücretli abonelikler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımı sildim şöyle bir e-posta geldi otomatik yenilenmenin etkin kalacağını söylüyor ne yapmam lazım?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 8 Ağustos 2023 #12 Nightsun dedi: Tamamdır hesabımı sildim teşekkür ederim. Hocam hesabımı sildim şöyle bir e-posta geldi otomatik yenilenmenin etkin kalacağını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1894428 Genişletmek için tıkla... Hocam satın alınmış hizmetler için devam edecek diyor.
Nightsun dedi: Tamamdır hesabımı sildim teşekkür ederim. Hocam hesabımı sildim şöyle bir e-posta geldi otomatik yenilenmenin etkin kalacağını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1894428 Genişletmek için tıkla... Hocam satın alınmış hizmetler için devam edecek diyor.
V Vay_be Picopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 8 19 Temmuz 2024 #13 LazJedi dedi: Hocam satın alınmış hizmetler için devam edecek diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım benimki de free paketti sonradan ihtiyacım olmadığını düşünerek hesabımı sildim herhangi bir ücret karşıma çıkmaz değil mi?
LazJedi dedi: Hocam satın alınmış hizmetler için devam edecek diyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım benimki de free paketti sonradan ihtiyacım olmadığını düşünerek hesabımı sildim herhangi bir ücret karşıma çıkmaz değil mi?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Temmuz 2024 #14 Vay_be dedi: Ben de aynı sorunu yaşadım benimki de free paketti sonradan ihtiyacım olmadığını düşünerek hesabımı sildim herhangi bir ücret karşıma çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz pakette herhangi bir ücret kesilmez.
Vay_be dedi: Ben de aynı sorunu yaşadım benimki de free paketti sonradan ihtiyacım olmadığını düşünerek hesabımı sildim herhangi bir ücret karşıma çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz pakette herhangi bir ücret kesilmez.