Kaspersky aboneliklerinde %70 indirim!

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci

355TL olan en üst seviye üyelik: 106, 80TL.
240TL olan orta seviye üyelik: 72TL.
160TL olan temel seviye üyelik: 48TL.
Not: Üyelikler yıllık. Yani bir kere 107TL ödeyince bir daha bir yıl ödemeyeceksiniz.

Tam alacakken böyle bir şey olması güzel sizce hangisini almalıyım hocam hepsinin içinde olduğu bir paket var mı ve ne zamana kadar bu indirim.

Ben bu fiyatların zaten böyle olduğunu hatırlıyorum ama emin olamadım.
Hocam ben geçen ay baktığımda Total security yine indirimle 250Tl idi.

Tam alacakken böyle bir şey olması güzel sizce hangisini almalıyım hocam hepsinin içinde olduğu bir paket var mı ve ne zamana kadar bu indirim.
107 Tl olan paket her şeyi kapsıyor. Attığım linkte her paketin içinde ne olduğu yazıyor. Ne zamana kadar sürdüğüne dair bir fikrim yok. Baktım siteye ama yazan bir yer bulamadım.

2 senelik Internet Security aldım 2 gün önce. 130 TL. Memnunum.

Sanırım hiçbir zaman bir antivirüs yazılımına para vermeyeceğim.

2 senelik Internet Security aldım 2 gün önce. 130 TL. Memnunum.
Hocam satın aldığınız üyelikte "yedekleme ve geri yükleme" var mı?

Sanırım hiçbir zaman bir antivirüs yazılımına para vermeyeceğim.
Hocam eğer sadece 48Tl olan üyeliğe baktıysanız evet sadece bir antivirüs yazılımı fakat İnternet Security üyeliği sunduğu şeyler kendini cezbedici hâle getiriyor.

Şöyle de bir şey var cihaz sayısı arttıkça ücret düşüyor. 72 TL'lik abonelik 3 cihaz seçilince 106 TL oluyor, cihaz başı 35 TL'ye geliyor. Burada bahsettiği cihazlar 3 ayrı PC olabiliyor mu yoksa 1 PC 1 mobil gibi mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…