Kaspersky algınlanan tehdidi göstermiyor

Killua0

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bugün oynadığım bir oyun için bilgisayara mod indiriyordum fakat modu indirmek için geçmem gereken reklamlı bağlantıda yanlışlıkla reklama tıkladım, çıkan sekmede gezinmeden veya bir şeye tıklamadan sekmeyi kapattım ve sonra VirusTotal üzerinden tarama yaptım. 11 adet kırmızı uyarı verdi ve her birinden malware yazıyordu. Sonrasında bilgisayarımı Kaspersky ile tam taramaya bıraktım. Tarama esnasında bir anda bilgisayarınız 1 adet zararlı yazılım bulunda bildirimi geldi sağ alt taraftan. Üzerinden herhangi bir dosya veya program adı yazmadığı için tam tarama sonrası ekranıma düşer diye düşünerek tehdidi kaldırmak yerine bildirimi kapattım. Ama tam tarama bittikten sonra hiçbir tehdit bulunamadı dedi. Emin olamadım ve hızlı tarama yaptım, orada da bir şey çıkmadı ve ne olur ne olmaz diye Malwarebytes ile dahi tarama yaptım ama o da bir şey bulamadı. Sizce sorun ne, gerçekten virüs yemiş olabilir miyim?

Kaspersky otomatik silmiş virüsü. İçiniz rahat olabilir.

Kaspersky otomatik silmiş virüsü. İçiniz rahat olabilir.
Hocam emin olamadım çünkü ben şimdi kaldır yazan yere değil altında ki daha sonra seçeneğine basmıştım. Bir de mod dosyalarını siler diye düşünerek bana sormadan silmesini kapattım.

Silmiştir kanka bu kadar basit kafan rahat etmeyecekse tekrar tarama yap çıkmayacaktır zaten.

Hocam emin olamadım çünkü ben şimdi kaldır yazan yere değil altında ki daha sonra seçeneğine basmıştım. Bir de mod dosyalarını siler diye düşünerek bana sormadan silmesini kapattım.
Tarama devam ettiği için silmiş olabilir merak etmeyin tekrar tam tarama yapın yapabiliyorsanız içiniz rahat olsun.

Geri dönüşleriniz için sağolun. ilerleyen vakitlerde bir kez daha tam tarama yapacağım tehdid çıkmazsa sorun yok o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…