Kaspersky alınır mı?

Daha fazla  
Kaspersky deneme sürümümün bitmesine 16 gün var 185.99TL (1 yıl 1 cihaz) karşılığında yenilemeli miyim ya da ücretsiz halini mi kullanmalıyım? Bazıları Malwarebytes'a geçebilirsin demiş sizce ne yapmalıyım?

Ben belli bir süre kullanmıştım, çok memnun kalmıştım. Şu an herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum çünkü temiz kullanım gerçekleştiriyorum. Eğer gerekli olduğunu düşünüyor iseniz alabilirsiniz.

Kaspersky deneme sürümümün bitmesine 16 gün var 185.99TL (1 yıl 1 cihaz) karşılığında yenilemeli miyim ya da ücretsiz halini mi kullanmalıyım? Bazıları Malwarebytes'a geçebilirsin demiş sizce ne yapmalıyım?

Ben premium deneme üyeliğini kullanıyorum bitince tekrardan kullanılabiliyor.
Tekrardan siteden yeni bir deneme aboneliği başlat aynı hesaba.

Yenilemek derken Kaspersky Standart'a yenilemeli miyim diyorsunuz sanırım. Size kalmış, aralarında öyle aman aman bir koruma farkı yok free ile. Sadece daha fazla özellik var Standart'da. Öyle belirgin bir güvenlik özelliği olarak Güvenlik Duvarını söyleyebilirim. Alıp almamak size kalmış, aralarında dağlar gibi bir fark yok ama koruma özelliğinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı