Kaspersky Anti-Virüs programını önerir misiniz?

SingleMove

Hectopat
Daha fazla  
Burada ki 254 liralık paketi almayı düşünüyorum güvenilir midir? Ya da bilmem gereken önemli bir şeyler var mı bu program ile ilgili?

Evet iyi aktif olarak kullanıyorum

Şuan piyasanın en iyisi bence. VPN ve virüs koruma için kullanıyorum ben de memnunum.

Kaspersky gayet iyidir. Fiyat olarak da sanırım en uygunlarından birisi. Alınır.

Yıllardır kullanıyorum yıllık 500 TL gibi bir fiyat veriyorum. Parasını kuruşu kurşuna hak ediyor. Aktif olarak çalışan ve sistemi yormanyan tek anti virüs progmramı olduğunu söyleyebilirim. Adamlar bu işin imparatoru.

254 TL'lik paketi alınca direk kendisi iniyor mu? Yoksa programı ayrı indirip paketi ayrı mı almam gerekiyor nasıl olacak?

Ürünü aldığında sitede olan hesabına 1 yıllık anahtar geliyor. Site üzerinden programı indirip, program kurulduktan sonra senden anahtarın kayıt olan hasabın e-posta ve şifre istecek bu bilgileri girdikten sonra. Başka bir şey yapmana gerek yok. Program sana ne yapacağını adım adım anlatıyor.

Yaptım hocam ama yine de sağ olun.

İfadeler: Muc
Yaptım hocam ama yine de sağ olun.

Chrome ve adge eklenti var reklam ve sitelerin izinsiz indirme ile PC virüs girme ihtimallerine karşı bu eklentileri ekle, inalılmaz işe yarıyor. Şu zamana kadar beni binbir türlü USB trojanleri ve habersiz inen virüslerden kurtardı. Windows güvenliği yanında halt yemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…