eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 27 Aralık 2020 #11 Unturned dedi: KIS alacaksan buradan al. Hem çok ucuz ve hem de resmi sitesi: Gamer mode | Kaspersky Genişletmek için tıkla... Hepsiburada da 55 TL. Sanırım sıkıntı yaşamam.
Unturned dedi: KIS alacaksan buradan al. Hem çok ucuz ve hem de resmi sitesi: Gamer mode | Kaspersky Genişletmek için tıkla... Hepsiburada da 55 TL. Sanırım sıkıntı yaşamam.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 27 Aralık 2020 #12 KIS daha güçlüdür. AV dosya koruması sağlar, KIS ise hem dosya hem de internet koruması sağlar. Hayret ediyorum insanlar emeklerinin karşılığını almayacak mı?
KIS daha güçlüdür. AV dosya koruması sağlar, KIS ise hem dosya hem de internet koruması sağlar. Hayret ediyorum insanlar emeklerinin karşılığını almayacak mı?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 27 Aralık 2020 #13 eowejan dedi: Hepsiburada da 55 TL. Sanırım sıkıntı yaşamam. Genişletmek için tıkla... Satıcısı Hepsiburada değil dikkatli ol. Umarım sıkıntı yaşamazsın.
eowejan dedi: Hepsiburada da 55 TL. Sanırım sıkıntı yaşamam. Genişletmek için tıkla... Satıcısı Hepsiburada değil dikkatli ol. Umarım sıkıntı yaşamazsın.
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Aralık 2020 #14 eowejan dedi: https://www.hepsiburada.com/kaspers...i-1-yil-turkce-virus-programi-p-HBV00000NKGVT bunu mu almamı öneriyorsunuz? Virüs taramasına yardımcı oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes arkadaşımın bilgisayarında 1K küsur virüs sildi Alikaplan801 dedi: KIS daha güçlüdür. AV dosya koruması sağlar, KIS ise hem dosya hem de internet koruması sağlar. Hayret ediyorum insanlar emeklerinin karşılığını almayacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben onun için dedim tabii benim de imkanım olsa giderim ücretli alırım
eowejan dedi: https://www.hepsiburada.com/kaspers...i-1-yil-turkce-virus-programi-p-HBV00000NKGVT bunu mu almamı öneriyorsunuz? Virüs taramasına yardımcı oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes arkadaşımın bilgisayarında 1K küsur virüs sildi Alikaplan801 dedi: KIS daha güçlüdür. AV dosya koruması sağlar, KIS ise hem dosya hem de internet koruması sağlar. Hayret ediyorum insanlar emeklerinin karşılığını almayacak mı? Genişletmek için tıkla... Ben onun için dedim tabii benim de imkanım olsa giderim ücretli alırım
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 27 Aralık 2020 #15 Üzgün Makaron dedi: Hocam Malwarebytes arkadaşımın bilgisayarında 1k küsür virüs sildi Genişletmek için tıkla... İnternette önüne gelen her şeyi indirmiş herhalde.
Üzgün Makaron dedi: Hocam Malwarebytes arkadaşımın bilgisayarında 1k küsür virüs sildi Genişletmek için tıkla... İnternette önüne gelen her şeyi indirmiş herhalde.
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Aralık 2020 #16 Alikaplan801 dedi: İnternette önüne gelen her şeyi indirmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Aralık 2020 #17 eowejan dedi: Antivirüs almak mantıklı geliyor ancak Internet Security'de virüs taraması yapıp virüsü temizlememe yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk olarak AV nedir öğrenin. AV ürün çeşitlerini öğrenin sonra aşağı bakıp seçersin hangisi diye. https://www.kaspersky.com.tr/home-security#hmc-section Ürünleri karşılaştır kısmında görebilirsin.
eowejan dedi: Antivirüs almak mantıklı geliyor ancak Internet Security'de virüs taraması yapıp virüsü temizlememe yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk olarak AV nedir öğrenin. AV ürün çeşitlerini öğrenin sonra aşağı bakıp seçersin hangisi diye. https://www.kaspersky.com.tr/home-security#hmc-section Ürünleri karşılaştır kısmında görebilirsin.