Kaspersky arkadaşlarla kullanılır mı?

Evet tek hesap 3 cihaz şeklinde oluyor, arkadaşlarının cihazları da o mail hesabına bağlanıyor.
Örnek göstereyim:
1700344428885.png

Mesela bende 1 cihaz 1 yıllık var, buraya cihazımı sağ üstten cihaz ekle bölümünden ekledim. Zaten normal indirseniz bile mail adresi ile giriş yapınca cihazınız o mail adresine ekleniyor. Yani arkadaşlarınız sizin mail adresiniz ile giriş yapmak durumunda.

Evet olur. Koruma vereceğin kişiye e-posta ile davet atıyorsun sonra o kişi Kaspersky hesabı açıp setup indiriyor ve o setupla kuruyor. Key - Serial vermene gerek kalmadan o setupla çözülüyor iş.

Hocam 2023 best antivirüs uygulamalarında Norton ve BitDefender öneriliyor sizin öneriniz nedir?
Onlar sürekli değişen veriler, açıkçası BitDefender ve Kaspersky şu an piyasayı götüren firmalar. Bende alırken çok düşünmüştüm Kaspersky'ı fiyatlandırması daha iyi olduğu için tercih etmiştim. Özellikle Steam'in dolar kuruna geçişinden sonra bayağı lazım olacak bir ürün kendisi :D

Norton, BitDefender ve Kaspersky'da hangisi uygun fiyatlıysa onu al. Almadan önce deneme sürümlerini tek tek kısa süre kullanıp fikir sahibi olabilirsin.

Onlar sürekli değişen veriler, açıkçası BitDefender ve Kaspersky şu an piyasayı götüren firmalar. Bende alırken çok düşünmüştüm Kaspersky'ı fiyatlandırması daha iyi olduğu için tercih etmiştim. Özellikle Steam'in dolar kuruna geçişinden sonra bayağı lazım olacak bir ürün kendisi :D

Evet kurdan sonra çok lazım olacak. Dodi Repack öneriyorum anladın sen 😃 ama imkanım elverdikçe Steam'den çok uygun fiyatlı oyunları alıyorum. Game Pass ve PSN Plus hesaplarımda var. Çok nadir dodi ye başvuruyorum.

BitDefender sitesinde 1000TL yazıyor oha One öyle? En iyisi Kaspersky vallahi.

BitDefender bazen güzel indirimler yapıyordu ama şimdiki durum değişmiş demek ki. Yılbaşına doğru indirimler olabilir tüm antivirüs markalarında. Kaspersky'ın Türkiye ile muhatap bir satıcısı var bence yerel fiyatlandırma yapıyorlar ondan dolayı uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı