Kaspersky arkadaşlarla kullanılır mı?

Arkadaşlar yıllar önce sitelerde bayağı bayağı içinde key olan orijinal Trend Micro antivirüs paketleri satılıyordu ve çok ucuzda hatta o zaman koruma testleri çok iyiydi. Ben o zaman kullanmıştım. Dijital lisans satan da vardı tabii. Testlerine ve fiyatlarına bakın belki işinize yarar ve ucuza kapatırsınız.

Onlar hesap paylaşıyor diye biliyorum, key bile olsa ben güvenemedim açıkçası. En sağlıklısı ücret ödenecekse Kaspersky.
Evet normal pazar sitelerden alınan Kaspersky keyler bir süre sonra patlıyor. Aynı keyi kimbilir kaç kişiye satıyorlar. Çoklu cihaz lisansı olduklarını düşünüyorum.

EK: Güncel antivirüs başarı ve performans testleri. Bu testlerdeki skorlar her ay, her yıl sürekli değişiklik gösterebilir. O yüzden karar verirken son testlere bakmak en sağlıklısı olur. Performans testleri pc de ne kadar performans kaybına neden olduğunu gösterir. Güncel iyi sistemlerde bu farkları kullanırken anlamanız zor olabilir ama zayıf sistemlerde hissedilebilir.

Son düzenleme:
Norton ile Kaspersky arasındayım halen(2 şeyden birine karar verirken 2 saat düşünürüm.) Fiyat umurumda değil ama Kaspersky'ı çok kullandım 3 aylık deneme lisansıyla ve arayüzüne alışkınım gayet şık yeni duruyor.

Fiyatlara baktın mı fiyatlar ne diyor? Ben baktım. Her ikisi de çok iyi güvenlik uygulaması. Karar vermek zor. Ben ikisini de kullanmıştım.

Norton'un kişi başı fiyatları da iyi gerçekten. Ek bilgi: Kaspersky'da VPN'i sadece bir kişi sınırsız kullanabiliyor yani alan kişi hesabı üzerinden haberin olsun. Norton'da VPN sistemi nasıl bilmiyorum.

Norton'un kişi başı fiyatları da iyi gerçekten. Ek bilgi: Kaspersky'da VPN'i sadece bir kişi sınırsız kullanabiliyor yani alan kişi hasabı üzerinden haberin olsun. Norton'da VPN sistemi nasıl bilmiyorum.

VPN kullanacak kişi yok ya bizde. Adamakıllı en derin virüsü bulsun yeter. Mesela Norton'da bozuk Windows dosyalarını tara, diskinde yer aç gibi hızlandırıcı özellikler var mı yoksa düz koruma mı?

VPN kullanacak kişi yok ya bizde. Adamakıllı en derin virüsü bulsun yeter. Mesela Norton'da bozuk Windows dosyalarını tara, diskinde yer aç gibi hızlandırıcı özellikler var mı yoksa düz koruma mı?

Birkaç sene önce Norton 360 kullandığımda Norton'da disk temizleme kayıt defteri temizleme gibi sözde hızlandırıcı özellikler vardı Kaspersky'daki gibi ama antivirüslerdeki o özellikler bence anlamsız ve gereksiz. Derinlemesine temizlik yapmıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…