to2 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 135 18 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarı her kapattığımda 1-2 saniyeliğine avpui.exe unknow hard error hatası alıyorum ve bilgisayar kapanıyor, Kaspersky'i sildiğimde hata kayboldu ancak uygulamayı tekrar indirdiğimde hatayı tekrar almaya başladım, bu sorunu nasıl çözerim?
Bilgisayarı her kapattığımda 1-2 saniyeliğine avpui.exe unknow hard error hatası alıyorum ve bilgisayar kapanıyor, Kaspersky'i sildiğimde hata kayboldu ancak uygulamayı tekrar indirdiğimde hatayı tekrar almaya başladım, bu sorunu nasıl çözerim?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.129 Çözümler 12 Yer Rize 18 Temmuz 2023 #2 WinThruster İndiriliyor... hocam bunu indirip tarama yapar mısınız sorun çözülür belki
to2 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 135 18 Temmuz 2023 #3 Sauron u anlamak dedi: WinThruster İndiriliyor... hocam bunu indirip tarama yapar mısınız sorun çözülür belki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site pek güvenilir değil diye biliyorum.
Sauron u anlamak dedi: WinThruster İndiriliyor... hocam bunu indirip tarama yapar mısınız sorun çözülür belki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site pek güvenilir değil diye biliyorum.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.129 Çözümler 12 Yer Rize 18 Temmuz 2023 #4 to2 dedi: Hocam bu site pek güvenilir değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bulaşmayın hocam sıkıntı çıkar belki.
to2 dedi: Hocam bu site pek güvenilir değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bulaşmayın hocam sıkıntı çıkar belki.