Kaspersky İnternet Security kullanıyordum uzun bir süredir lisansım bitmişti yenileyememiştim. Şu an yeniledim ancak bilgisayarımı güvenli modda gördüğü için sınırlı koruma yaptığını belirtiyor. Kaspersky yükleyince diğer virüs programlarını kaldırdım. Güvenli modda çalıştırdım Kaspersky'i açıp tam tarama yaptım bulduklarını temizledi program ancak hala bilgisayarı güvenli modda çalıştırmasam da resimdeki gibi bir sorun söz konusu.
Bu arada yeniden başlatmam sorunu çözmüyor.
Ayrıca ek olarak da bilgisayarım da mavi ekran sıkıntısı vardı virüsten dolayıdır geçer belki diye yükledim programı. Watchdog gibi bir şeyler yazıyor, kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazıyor.
Sonra yeniden restart yapın. Adımları lütfen eksiksiz yapın. Sonra Defender'ınızın kapalı olduğundan emin olmak için bir kontrol edin. Arzu ederseniz sözkonusu reg kaydına tekrar çift tıklayabilirsiniz.
Sonra KS'yi tekrar kurun. Ve lütfen en güncel sürümünü kurun.
Fakat kurmadan önce tüm Windows güncellemelerinizin yüklü olduğundan emin olun. Yüklü değilse yükleyin. Restart yapın ve KS'yi öyle kurun.
İlk olarak sorunu bir tanımlayalım sonra Kaspersky sorununa bakarız. İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın. Ek olarak Aida64 sonucunu paylaşın.