Kaspersky bilgisayarı yavaşlatır mı?

TechnoWin24

Picopat
Yer
Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9I
Bilgisayara ayarlar üzerinden sıfırlama yaptım. Sıfırlamadan sonra fare imleci kendi kendine hareket etmeye başladı bir de görev yöneticisinde sekme 57xxx diye siyah logolu bir işlem vardı. Ben açtıktan sonra gidiyordu. Şimdi Kaspersky yükledim bilgisayarı yavaşlatır mı ya da temiz format mı atayım? Yardımcı olursanız iyi olur virüs girecek diye korkuyorum.

Eğer 600 yıllık bir işlemcin ve 2 GB RAM'in varsa evet yavaşlatır.
En doğrusu sisteme format atıp bilmediğin veya güvenliğinden emin olmadığın programlar yüklemek.

Bilgisayara ayarlar üzerinden sıfırlama yaptım. Sıfırlamadan sonra fare imleci kendi kendine hareket etmeye başladı bir de görev yöneticisinde sekme 57xxx diye siyah logolu bir işlem vardı. Ben açtıktan sonra gidiyordu. Şimdi Kaspersky yükledim bilgisayarı yavaşlatır mı ya da temiz format mı atayım? Yardımcı olursanız iyi olur virüs girecek diye korkuyorum.
Kaspersky bilgisayarı çok yavaşlatmaz, aksine diğer antivirüslere göre daha sessiz ve daha az RAM kullanan bir antivirüs programıdır.
Dediğiniz "57xxx" adında işlem de sürücülerinize ait olabilir. Sıfırlamadan sonra genelde virüs FUD'lu değilse kaldırılır.

H

Kaspersky bilgisayarı çok yavaşlatmaz, aksine diğer antivirüslere göre daha sessiz ve daha az RAM kullanan bir antivirüs programıdır?
Dediğiniz "57xxx" adında işlem de sürücülerinize ait olabilir. Sıfırlamadan sonra genelde virüs Fud'lu değilse kaldırılır.

Hocam sağ olun.

Elbet belli bir etkisi olur, fakat eski yıllardaki gibi performansa etkileri yok artık. Hatta eğer Windows 10 ve 11 kullanıyorsanız, sisteminizde hızlanmaya dahi yol açar çünkü Defender'dan çok daha az etkisi var performansa.

En iyi performans için her zaman ESET öneririm. En iyi koruma da Bitdefender çoğu zaman. İkisinin birleşimi ve dengesi de Kaspersky.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı