inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 26 Mart 2022 #1 Kaspersky Blitz ve Senpai'yi virüs olarak algılıyor. Bunu engelleyebileceğim bir çözüm var mı? Kaspersky Total Security kullanıyorum. Bir de bu tür programlar bilgisayara zararlı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Kaspersky Blitz ve Senpai'yi virüs olarak algılıyor. Bunu engelleyebileceğim bir çözüm var mı? Kaspersky Total Security kullanıyorum. Bir de bu tür programlar bilgisayara zararlı mıdır?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Bilgisayarı yavaşlatır eğer bilgisayar eski ise. Artı 0 Eksi
KS KS inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 26 Mart 2022 #3 Yigithan Yildirim dedi: Bilgisayarı yavaşlatır eğer bilgisayar eski ise. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de hosts. İcs diye bir virüs var bir türlü silemiyor. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim dedi: Bilgisayarı yavaşlatır eğer bilgisayar eski ise. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de hosts. İcs diye bir virüs var bir türlü silemiyor.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 inmybluehell dedi: Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de hosts. İcs diye bir virüs var bir türlü silemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Kaspersky bozulmuş bakamıyorum ama bazı öğeleri koruma altına alma diye bir seçenek olduğunu hatırlıyorum uygulama üzerinden. Artı 0 Eksi
inmybluehell dedi: Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de hosts. İcs diye bir virüs var bir türlü silemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Kaspersky bozulmuş bakamıyorum ama bazı öğeleri koruma altına alma diye bir seçenek olduğunu hatırlıyorum uygulama üzerinden.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 26 Mart 2022 #5 inmybluehell dedi: Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de. "hosts.ics" diye bir virüs var, bir türlü silemiyor. Genişletmek için tıkla... Virüsün/dosyanın tam konumunu buraya yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
inmybluehell dedi: Bilgisayarım eski değil fakat virüs olarak algılıyor ikisini de. "hosts.ics" diye bir virüs var, bir türlü silemiyor. Genişletmek için tıkla... Virüsün/dosyanın tam konumunu buraya yazabilir misiniz?
KS KS inmybluehell Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 183 26 Mart 2022 #6 BalikŞuşişi dedi: Virüsün/dosyanın tam konumunu buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... windows/system32/drivers/etc/hosts.ics ama sorunu hallettim güvenli modda başlatıp hosts dosyasını sıvırladım hosts. İcs i de sildim. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Virüsün/dosyanın tam konumunu buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... windows/system32/drivers/etc/hosts.ics ama sorunu hallettim güvenli modda başlatıp hosts dosyasını sıvırladım hosts. İcs i de sildim.