OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir?
Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 25 Ocak 2021 #2 Virüs programı bazı durumlarda bir diğer virüs programını virüs olarak görebiliyor. Çok saçma bir durum ama problem olmaz indirebilirsin.
Virüs programı bazı durumlarda bir diğer virüs programını virüs olarak görebiliyor. Çok saçma bir durum ama problem olmaz indirebilirsin.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.635 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 OYUNM dedi: Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Zillya diye bir şey ne kadar güvenilir bilemem Kaspersky değil tabiikide.
OYUNM dedi: Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Zillya diye bir şey ne kadar güvenilir bilemem Kaspersky değil tabiikide.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #4 İsmi cismi belli olmayan bir antivirüs zaten.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 25 Ocak 2021 #5 OYUNM dedi: Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Değil, güvenilirdir. Zillya diye antivirüs mü olur muş ya? Kendi adında hayır yok.
OYUNM dedi: Arkadaşlar, VirusTotal'de Kaspersky Cloud Security uygulamasını tarattığımda bir antivirüs virüs demiş. İndirmeli miyim, güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Değil, güvenilirdir. Zillya diye antivirüs mü olur muş ya? Kendi adında hayır yok.
ReinFury Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 201 25 Ocak 2021 #6 Kaspersky en iyi antivirüslerdendir ben de kendi bilgisayarımda Kaspersky Free kullanıyorum.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 25 Ocak 2021 #7 Nakerosu dedi: Değil, güvenilirdir. Zillya diye antivirüs mü olur muş ya? Kendi adında hayır yok. Genişletmek için tıkla... Zi(l)yaaa!
Nakerosu dedi: Değil, güvenilirdir. Zillya diye antivirüs mü olur muş ya? Kendi adında hayır yok. Genişletmek için tıkla... Zi(l)yaaa!
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 25 Ocak 2021 #8 Zillya yı mutlaka denemelisiniz. Sonra deneyimlerinizi buradan paylaşmalısınız.
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2021 #9 296181 dedi: Zillya yı mutlaka denemelisiniz. Sonra deneyimlerinizi buradan paylaşmalısınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bende McAfee var arkadaşım bir anti virus istedi o yüzden sordum Ark'ım virüs indirmesindiye.
296181 dedi: Zillya yı mutlaka denemelisiniz. Sonra deneyimlerinizi buradan paylaşmalısınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bende McAfee var arkadaşım bir anti virus istedi o yüzden sordum Ark'ım virüs indirmesindiye.
ReinFury Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 201 26 Ocak 2021 #10 OYUNM dedi: Nasıl yani bende McAfee var arkadaşım bir anti virus istedi o yüzden sordum Ark'ım virüs indirmesindiye. Genişletmek için tıkla... " İroni "
OYUNM dedi: Nasıl yani bende McAfee var arkadaşım bir anti virus istedi o yüzden sordum Ark'ım virüs indirmesindiye. Genişletmek için tıkla... " İroni "