burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 24 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar şu an Kaspersky deneme sürümü kullanıyorum. Deneme sürümü bitince otomatik ücretsiz sürüme atar mı? Kaspersky ücretsiz sürümü iyi mi?
Arkadaşlar şu an Kaspersky deneme sürümü kullanıyorum. Deneme sürümü bitince otomatik ücretsiz sürüme atar mı? Kaspersky ücretsiz sürümü iyi mi?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.737 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 24 Şubat 2023 #2 Evet, otomatik olarak ücretsiz sürüme geçiyor. Ücretsiz sürümün adı Kaspersky Free.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 burk19 dedi: Arkadaşlar şu an Kaspersky deneme sürümü kullanıyorum. Deneme sürümü bitince otomatik ücretsiz sürüme atar mı? Kaspersky ücretsiz sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Atar. İyi.
burk19 dedi: Arkadaşlar şu an Kaspersky deneme sürümü kullanıyorum. Deneme sürümü bitince otomatik ücretsiz sürüme atar mı? Kaspersky ücretsiz sürümü iyi mi? Genişletmek için tıkla... Atar. İyi.
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 24 Şubat 2023 #4 Malware.AI dedi: Atar. İyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. LazJedi dedi: Evet, otomatik olarak ücretsiz sürüme geçiyor. Ücretsiz sürümün adı Kaspersky Free. Genişletmek için tıkla... Malware.AI dedi: Atar. İyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ücretsiz sürüme atmadı ben kendim Kaspersky Free indirdim yazayın dedim. Son düzenleme: 25 Şubat 2023
Malware.AI dedi: Atar. İyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. LazJedi dedi: Evet, otomatik olarak ücretsiz sürüme geçiyor. Ücretsiz sürümün adı Kaspersky Free. Genişletmek için tıkla... Malware.AI dedi: Atar. İyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ücretsiz sürüme atmadı ben kendim Kaspersky Free indirdim yazayın dedim.