sthtoremember
Kilopat
Windows 10 kullanıcısıyım ve yeni Kaspersky yükledim. PC boştayken tarama yap vs özellikleri kapattım. Ama bilgisayarı biraz boş bıraksam Kaspersky bir işlem yapıyormuş gibi simge oynuyor ama ne veri tabanı güncellemesi ne de Rootkit taraması hiçbir şey yapmıyor görünürde ama PC sıcaklığı 70'e kadar çıkıyor bu sırada. USB ve Caddy olarak takılı iki HDD'de de okuma-yazma yapılıyor ışığı yanıyor. İnterneti kestiğim anda Kaspersky simgesinin oynaması duruyor ve PC normale dönüyor.
Bu sorun neden olabilir ya da bir sorun mu? Disklerden okuma yaptığı ve interneti kestiğimde hepsi durduğu için paranoyaklıktan acaba disklerden veri mi çekiyor bile düşündüm. Windows'un kendisi ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Kaspersky yükledikten sonra olmaya başladı.
Bu sorun neden olabilir ya da bir sorun mu? Disklerden okuma yaptığı ve interneti kestiğimde hepsi durduğu için paranoyaklıktan acaba disklerden veri mi çekiyor bile düşündüm. Windows'un kendisi ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Kaspersky yükledikten sonra olmaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör: