Kaspersky doğru tarama yapmış mıdır?

404353

Decapat
Makaleler
2
Kaspersky doğru tarama yapmış mıdır? Hocalarım merhaba, bugün FiveM indirdim 2-3 tane sunucuya girdim birçok dosya indirdim bilgisayara ondan sonra oyunu sevmeyip sildim. Sonra CS:GO girdim orada da 3 sunucuya girdim birçok dosya indirdim hala da giriyorum. Python da yazılım için birçok kütüphane indirdim sevmediklerimi sildim. Bunlardan sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hiçbir tehdit yok dedi sizce Kaspersky güvenilir midir, bilgisayarımda virüs var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

En iyi antivirüstür.

İkisi de çok kapsamlı ve birbirlerine neredeyse benziyorlar. 2 baba antivirüsü karşılaştırmak ayıp olur.

Top 2 kesinlikle BitDefender ve Kaspersky doğru. Ben ikisini de kullandım ve BitDefender daha çok hitap etti bana o yüzden tercihim ondan yana.

Virüs bulaşma korkusu olmasa Steam'deki 99 bin TL oyunu bile indireceğim Torrent.

Hocam itemhesap sitesinde 10TL'ye 6 aylık BitDefender var. Ben geçen ay aldım bir aydır kullanıyorum sorunsuz. Alın kullanın mis gibi bir sorun yaşamazsınız bir daha virüs konusunda.

Güvenmediyseniz

-ESET
-Malwarebytes

uygulamalarını deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…