Çözüldü Kaspersky dosya korumalı arşiv tespit edildi uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Limosed

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1646748563869.png

Sorun teşkil eder mi?

Çözüm
RAR'da şifre varsa virüs varsa bile yok olarak gösterir. Kısacası tespit etmekte zorlanır. Genelde virüs atmaya çalışanların RAR'a şifre koymasının en büyük sebebi de budur. Eğer bir RAR'da şifre varsa o dosyayı açmanızı açıkçası pek önermiyorum ben. Durduk yere RAR'a niye şifre konulsun ki? Ek olarak umarım dosyayı açmamışsınızdır. Kaspersky'da onun tespitini yapmış, sorun olup olmayacağını bilemeyiz.

Konu içerisindeki dosya sanırım. RAR olup olmadığını tam anlayamadım ancak dosya olsa da durum fark etmez. Şifreli dosyayı tespit etmiş kısacası taramada. Virüs olup olmadığını anlayamıyor program. VirusTotal'de de sağlıklı sonuç vermez şifreli dosya ve RAR'lar.
RAR'da şifre varsa virüs varsa bile yok olarak gösterir. Kısacası tespit etmekte zorlanır. Genelde virüs atmaya çalışanların RAR'a şifre koymasının en büyük sebebi de budur. Eğer bir RAR'da şifre varsa o dosyayı açmanızı açıkçası pek önermiyorum ben. Durduk yere RAR'a niye şifre konulsun ki? Ek olarak umarım dosyayı açmamışsınızdır. Kaspersky'da onun tespitini yapmış, sorun olup olmayacağını bilemeyiz.

Konu içerisindeki dosya sanırım. RAR olup olmadığını tam anlayamadım ancak dosya olsa da durum fark etmez. Şifreli dosyayı tespit etmiş kısacası taramada. Virüs olup olmadığını anlayamıyor program. VirusTotal'de de sağlıklı sonuç vermez şifreli dosya ve RAR'lar.

Çözüm
1646749094690.png

Benimle aynı bilgisayara sahip birisi hp forumunda bir ses hatası ile ilgili bu görüşü paylaşmış. Sanırım sorunlu bir dosya değil.
1646749094690.png

@Limosed sorunlu olmasa gerek. Ama dediğim gibi siz taratmışsınız, dosya şifreli olduğu için virüslü olup olmadığı tespit edilememiş. Durum bundan ibaret. Onun dışında bilindik bir forumsa bu tarz konular yönetici onayından geçiyordur, virüslü olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı