Kaspersky düzgün çalışır mı?

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Bundan 3-4 ay önce 1 yıllık kespersky premium aldım biraz kullandım sonrasında ekran kartı sürücüsü yüklenirken veya başka uygulamaları yüklerken eksik yüklüyordu. Tam emin değilim bunu Kaspersky mı yapıyordu diye ama onu yükledikten sonra bunlar oldu. Bu sorunları tekrar yaşar mıyım bilmiyorum. Bilinçli bir kullanıcıyım Windows Defender bana yeterli olur diye düşünüyordum fakat gene de aldım. Yakın zamanda bilgisayara format attım ve Kaspersky'ı tekrardan yüklemeyi düşünüyorum aynı sorunlar devam eder mi?

Bir kere sürücüleri Kaspersky'sız yüklemeyi deneyebilirsin. O zaman neyin ne olduğunu daha net anlayabiliriz.

Bir kere sürücüleri Kaspersky'sız yüklemeyi deneyebilirsin. O zaman neyin ne olduğunu daha net anlayabiliriz.
sildikten sonra temiz kurulum yaptım ve düzelmişti ama bunu nvidia experience da yapmış olabilir. Uygulamalara gelirsek bir daha öyle bir hataya rastlamadım

Sildikten sonra temiz kurulum yaptım ve düzelmişti ama bunu NVIDIA Experience da yapmış olabilir. Uygulamalara gelirsek bir daha öyle bir hataya rastlamadım.

GeForce Experience kalmadı zaten. NVIDIA'nın yeni uygulaması var. Kurulum tam olmasa bile DDU gibi programlarla kaldırıp sorunu halledip tekrar yükleyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı