Kaspersky en iyi korumayı mı sağlar?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PNY RTX 3060 12GB
Ryzen 5 5000
Ballistix 3200mhz 8x2
Bu durum hakkındaki konular eski olduğu için tekrar açtım. Sizce Kaspersky güvenilir bir program mı? Bitdefender öneriyor herkes ama telefon + PC olanı yaklaşık 1000 TL, Kaspersky'de aynı tarife 300 TL. Kaspersky öneren birçok kişi vardı, sizce hangi defender'ı kullanmalıyım? Bazen anime falan indiriyorum, oyun indiriyorum, lazım oluyor. Buna ek olarak, son günlerde crack oyun indirmesem de durduk yere GPU %60 çalışıyor, bunu çözmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Kaspersky en yakın rakibi Bitdefender'ı açık ara farkla yenmiştir. Ayrıca Bitdefender Türkiye'ye özel indirimli fiyatlama yapmazken, Kaspersky Türkiye vatandaşlarının alım gücü düştüğü için indirimli fiyattan satışlar yapmaktadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani virüs korumasında da, fiyat/performans'da da Kaspersky lider; gönül rahatlığıyla satın alıp kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dayım rusya da yaşıyor ve oradaki çoğu kişi kaspersky kullanıyor dedi zaten menşei de orası teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…