Merhaba Firefox tarayıcı için mağazada bir Kaspersky eklentisi buldum fakat güvenilirliğinden emin olamadım(Google Chrome'da otomatik olarak eklentiyi kendisi ekliyordu.) Eklenti burada sizce güvenilir mi kullanan var mı?
Güvenilir ancak bu eklentiyi kullanmak için sisteminizde Kaspersky'nin ücretli ürünlerinden (Standard, Plus, Premium) bir tanesi yüklü ve etkinleştirilmiş olmalı.
Muhtemelen öyle, Free sürümde bu eklenti eklenebiliyor ancak özellikleri çalışmıyor. Reklam engelleyici ve veri toplayıcısı engelleyicisi sadece ücretli sürümlerde var.
Muhtemelen öyle, Free sürümde bu eklenti eklenebiliyor ancak özellikleri çalışmıyor. Reklam engelleyici ve veri toplayıcısı engelleyicisi sadece ücretli sürümlerde var.
Kaspersky Free varsa normaldir, güvenilir olmayan sitelere girişi o değil Kaspersky Free'nin Güvenli Tarama özelliği engelliyordur. Yoksa Firefox ve Chrome arasında bir fark yok.
Lisansım bitmeden önce kendisi kurmuştu. Şuan free kullanıyorum lisans bitti almadım. @fermaNga arkadaşın dediği gibi lisanssız kullanımlarda özellikleri çalışmıyo boş boş duruyo orda.