Kaspersky Firewall Yönetimi

D

DJ_OXyGeNe_8

Ziyaretçi
Arkadaşlar uzun süredir NOD32 Smart Security kullanıyorum. Bu yazılımda en sevdiğim özellik firewall ayarlarındaki "etkileşimli mod" özelliği. Bu özellik sayesinde, firewall'u tam istediğim gibi yönetebiliyorum. Herhangi bir program ya da servis internete çıkmak istediğinde, NOD32 bana soruyor ve ben izin verip vermeyeceğime karar verebiliyorum (ister kalıcı - ister geçici) İsterseniz otomatik mod var ve Nod32 güvenilir programları kendisi yönetiyor. Kaspersky'ı bir kez denemek için kullanmış ancak bunu bulamamıştım. Yeni sürümlerde böyle bir seçenek geldi mi? Firewall'u tam olarak ben yönetebilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'ın her IS ve üzeri sürümünde güvenlik duvarı mevcut. Eset tanımadıkları şeyleri kullanıcılara sorduğundan bu size normal geliyor ancak normali soru sormadan zararlı ise engellemesidir. Kaspersky da tanımlaması yüksek olduğundan size bir soru sormaz. Ancak yine de bazılarını sorsun derseniz güvenlik duvarı ayarlarında ayar bulunmakta oradan değiştirebilirsiniz hangi özelliklerin ve uyarıların size sorulacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…