AnilBademci
Hectopat
Daha fazla
Hocam resmi koydum.
FiveM'i açıyordum oyun güncelleme yaparken bu uyarıyı verdi ben de yeniden başlat ve temizleyi seçtim.
Sonra birkaç dosyayı taradı ve yeniden başlattı ama kapatmadan önce birkaç mavi ekran üzerinde uyarı gösterdi DLL dosyalari Windows'la uyumsuz falan diye.
Şimdi yeniden başladı PC ve Kaspersky tam tarama başlattı.
Sizce bir sorun var mı? False positive mi?
Ekleme yapayım: Bilgisayar açıldığı zaman Secure Boot kapalıydı bilmiyorum önceden mi olmuştu belki de Kaspersky kendisi kapamıştır bilmiyorum
Bir de dayanamadım bir daha girdim oyuna şimdi bir şey demedi antivirüs
"Bir de dayanamadım bir daha girdim oyuna şimdi bir şey demedi antivirüs"
Tekrar çıktı kafayı yersin.
FiveM'i açıyordum oyun güncelleme yaparken bu uyarıyı verdi ben de yeniden başlat ve temizleyi seçtim.
Sonra birkaç dosyayı taradı ve yeniden başlattı ama kapatmadan önce birkaç mavi ekran üzerinde uyarı gösterdi DLL dosyalari Windows'la uyumsuz falan diye.
İden başlattı ama kapatmadan önce birkaç mavi ekran üzerinde uyarı gösterdi DLL dosyalari Windows'la uyumsuz falan diye.
Şimdi yeniden başladı PC ve Kaspersky tam tar
Ekleme yapayım: Bilgisayar açıldığı zaman Secure Boot kapalıydı bilmiyorum önceden mi olmuştu belki de Kaspersky kendisi kapamıştır bilmiyorum
Bir de dayanamadım bir daha girdim oyuna şimdi bir şey demedi antivirüs
Hocam resmi koydum.
Ekleme yapayım: Bilgisayar açıldığı zaman Secure Boot kapalıydı bilmiyorum önceden mi olmuştu belki de Kaspersky kendisi kapamıştır bilmiyorum.
Bir de dayanamadım bir daha girdim oyuna şimdi bir şey demedi antivirüs.
"Bir de dayanamadım bir daha girdim oyuna şimdi bir şey demedi antivirüs"
Tekrar çıktı kafayı yersin.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: