Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #11 Beyefendi_Haydo dedi: Kaspersky oyun modu mevcut zaten. Koruma düzeyi ayarına göre değişiklik gösterebilir. Ama aşırı FPS düşüklüğü olmaz, eğer isterseniz oyuna girmeden önce devre dışı bırakabilirsiniz geçici süreliğine. Genişletmek için tıkla... Galiba açık hocam.
Beyefendi_Haydo dedi: Kaspersky oyun modu mevcut zaten. Koruma düzeyi ayarına göre değişiklik gösterebilir. Ama aşırı FPS düşüklüğü olmaz, eğer isterseniz oyuna girmeden önce devre dışı bırakabilirsiniz geçici süreliğine. Genişletmek için tıkla... Galiba açık hocam.
4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 16 Şubat 2022 #12 Playstor dedi: Evet gelişiyor ama şu an en korumalılar Malwarebytes ve Kaspersky'dir bunu av testleri ve kullananlar söylüyor ama her antivirüste sorunlar vardır. Genişletmek için tıkla... Bitdefender en iyisi değil mi?
Playstor dedi: Evet gelişiyor ama şu an en korumalılar Malwarebytes ve Kaspersky'dir bunu av testleri ve kullananlar söylüyor ama her antivirüste sorunlar vardır. Genişletmek için tıkla... Bitdefender en iyisi değil mi?
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 16 Şubat 2022 #13 Burak_2 dedi: Eki Görüntüle 1307146 Galiba açık hocam. Genişletmek için tıkla... Açık ise hiç sorun olmaz belki çok az. 480869 dedi: BitDefender en iyisi değil mi? Genişletmek için tıkla... Av testlerinde en son Kaspersky görmüştüm güncellendi ise olabilir ama hemen hemen korumaları benzer.
Burak_2 dedi: Eki Görüntüle 1307146 Galiba açık hocam. Genişletmek için tıkla... Açık ise hiç sorun olmaz belki çok az. 480869 dedi: BitDefender en iyisi değil mi? Genişletmek için tıkla... Av testlerinde en son Kaspersky görmüştüm güncellendi ise olabilir ama hemen hemen korumaları benzer.
Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #14 Playstor dedi: Açık ise hiç sorun olmaz belki çok az. Av testlerinde en son Kaspersky görmüştüm güncellendi ise olabilir ama hemen hemen korumaları benzer. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Playstor dedi: Açık ise hiç sorun olmaz belki çok az. Av testlerinde en son Kaspersky görmüştüm güncellendi ise olabilir ama hemen hemen korumaları benzer. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Şubat 2022 #15 Sisteminiz gayet iyi, sorun olmaz ama arkadaşların bahsettiği oyun modunu aç.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Şubat 2022 #16 ghanistaken dedi: Avler arasından bilgisayarı en az yoran ESET'dir hocam. Kaspersky hakkında çok bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin yazılımları karşılaştırmadan önce kullanmanız tavsiye ederim.
ghanistaken dedi: Avler arasından bilgisayarı en az yoran ESET'dir hocam. Kaspersky hakkında çok bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin yazılımları karşılaştırmadan önce kullanmanız tavsiye ederim.
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 16 Şubat 2022 #17 Murat5038 dedi: Bilmediğin yazılımları karşılaştırmadan önce kullanmanız tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ESET'ten önce kullandım Kaspersky'ı merak etmeyin boşa konuşmuyorum.
Murat5038 dedi: Bilmediğin yazılımları karşılaştırmadan önce kullanmanız tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ESET'ten önce kullandım Kaspersky'ı merak etmeyin boşa konuşmuyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Şubat 2022 #18 ghanistaken dedi: ESET'ten önce kullandım Kaspersky'ı merak etmeyin boşa konuşmuyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandıysanız fikrim yok niye diyorsunuz? Madem kullandınız Kasperskyın daha az yorduğunu da bilmeniz gerekrid.
ghanistaken dedi: ESET'ten önce kullandım Kaspersky'ı merak etmeyin boşa konuşmuyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandıysanız fikrim yok niye diyorsunuz? Madem kullandınız Kasperskyın daha az yorduğunu da bilmeniz gerekrid.