Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #11 Toxpox dedi: Konuda ücretsiz kullanım için bir şey yazılmamış. Ayrıca ben sadece fikrimi belirttim. Performans konusunda ise yanlışınız var. Performance Test April 2022 Performance Test April 2022 for Microsoft Windows 10 security products released, 17 products' impact on system performance was tested. www.av-comparatives.org Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşta 600 mb BD varken bende 60 mb Kaspersky vardı ondan söyledim. Sanırım onun RAM'iniz 16 benim 8 olmasından kaynaklıydı.
Toxpox dedi: Konuda ücretsiz kullanım için bir şey yazılmamış. Ayrıca ben sadece fikrimi belirttim. Performans konusunda ise yanlışınız var. Performance Test April 2022 Performance Test April 2022 for Microsoft Windows 10 security products released, 17 products' impact on system performance was tested. www.av-comparatives.org Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşta 600 mb BD varken bende 60 mb Kaspersky vardı ondan söyledim. Sanırım onun RAM'iniz 16 benim 8 olmasından kaynaklıydı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 4 Mayıs 2022 #12 Yaratır. Arka planda çalışan her uygulama az veya çok performans kaybına sebep olur. Sistemin gücüne göre bu hissedilir veya hissedilmez.
Yaratır. Arka planda çalışan her uygulama az veya çok performans kaybına sebep olur. Sistemin gücüne göre bu hissedilir veya hissedilmez.