Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Ayarlara baktım bulamadım yardımcı olur musunuz?
Çözüm Fıratt10 4 Temmuz 2024 Kernel60Hz dedi: Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid Korumayı kapatmak için görev çubuğundaki kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın.
Kernel60Hz dedi: Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid Korumayı kapatmak için görev çubuğundaki kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 576 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Ayarlar > Güvenlik Ayarları yaptığınız zaman tüm korumalar çıkıyor sizin gerçek zamanlı korumadan kastınız tam olarak ne oluyor hocam Artı 0 Eksi
Ayarlar > Güvenlik Ayarları yaptığınız zaman tüm korumalar çıkıyor sizin gerçek zamanlı korumadan kastınız tam olarak ne oluyor hocam
Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Rid dedi: Ayarlara baktım bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Rid dedi: Ayarlara baktım bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Kernel60Hz dedi: Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid Korumayı kapatmak için görev çubuğundaki kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Kernel60Hz dedi: Eğer bir dosya indirmek veya çalıştırmak için diyorsan ayarlar > güvenlik ayarları > dosya antivirüsü bu ayarı kapatman yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid Korumayı kapatmak için görev çubuğundaki kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın.
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 erdmee dedi: Ayarlar > güvenlik ayarları yaptığınız zaman tüm korumalar çıkıyor sizin gerçek zamanlı korumadan kastınız tam olarak ne oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anlık koruma yani. Fıratt10 dedi: Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid korumayı kapatmak için görev çubuğundaki Kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı kapatınca anlık koruma kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Ayarlar > güvenlik ayarları yaptığınız zaman tüm korumalar çıkıyor sizin gerçek zamanlı korumadan kastınız tam olarak ne oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anlık koruma yani. Fıratt10 dedi: Yeterli olmaz. IPS ve sistem izleyici tehdidi engelleyecektir. @Rid korumayı kapatmak için görev çubuğundaki Kaspersky logosuna sağ tıklayın>korumayı duraklata basın. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı kapatınca anlık koruma kapanıyor mu?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 Rid dedi: Anlık koruma yani. Bu ayarı kapatınca anlık koruma kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Rid dedi: Anlık koruma yani. Bu ayarı kapatınca anlık koruma kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.