FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #21 Mert Ayıboğan dedi: Anti-malware'dır antivirüs gibi anlık koruma sağlamaz. (Ücretsiz olanı) Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Mert Ayıboğan dedi: Anti-malware'dır antivirüs gibi anlık koruma sağlamaz. (Ücretsiz olanı) Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.760 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 6 Ocak 2021 #22 Ücretsiz de olsa işini iyi yapıyor uyarması gerektiği yerlerde sitelerde uyarıyor.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Ocak 2021 #23 ArdaFRKN dedi: @FRAGX anti-malware yani değil. Kaspersky ile beraber kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Site taramaları çakışıyor diye biliyorum Malwarebytes'ı tek tarama amaçlı kullanmak gerekiyor Kaspersky varken.
ArdaFRKN dedi: @FRAGX anti-malware yani değil. Kaspersky ile beraber kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Site taramaları çakışıyor diye biliyorum Malwarebytes'ı tek tarama amaçlı kullanmak gerekiyor Kaspersky varken.
deno01 Decapat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 11 20 Ocak 2021 #24 Kaspersky Free'yi bilmem ben paralısını kullanıyorum çok da memnunum