Kaspersky Free lisans istiyor

Kaspersky Free kullanıyordum. Uzun süredir Defender'de dahil programları kullanmıyordum. Dün Kaspersky yükledim, giriş yaparken lisans istedi. Free versiyonunda lisanssız giriş yapamıyor muyuz? Yoksa Free 1 yıl boyunca mı çünkü 1 yıl 6 gün olmuş. Lisansınız bulunmamaktadır. Etkinleştirme kodu ekle yazıyor. Ne yapabilirim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Kaspersky Free kullanıyordum. Uzun süredir Defender'de dahil programları kullanmıyordum. Dün Kaspersky yükledim, giriş yaparken lisans istedi. Free versiyonunda lisanssız giriş yapamıyor muyuz? Yoksa Free 1 yıl boyunca mı çünkü 1 yıl 6 gün olmuş. Lisansınız bulunmamaktadır. Etkinleştirme kodu ekle yazıyor. Ne yapabilirim? Aydınlatırsanız sevinirim.
Veritabanlarını güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bedava 90 günlük lisans var: Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı