Çözüldü Kaspersky Free sürümü standart olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fekete

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Kaspersky Free indirdim ancak bana bir plan seçmemi söyledi ve standard olarak tercihimi kullandım. Baktığım zaman 1 aylık deneme sürümünü görüyorum bunun olayı nedir anlayamadım? Neden Free olarak indirdim o zaman?

Yanıtlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba dostlar,

Kaspersky Free indirdim ancak bana bir plan seçmemi söyledi ve standard olarak tercihimi kullandım. Baktığım zaman 1 aylık deneme sürümünü görüyorum bunun olayı nedir anlayamadım? Neden Free olarak indirdim o zaman?

1 aylık deneme sürümü ücretli versiyonu tanıtıyor. Tüm özellikler açık oluyor. Zorunlu değil. Süre bittikten sonra Free versiyona geçiyor. Onun bir süresi bulunmuyor.
Merhaba dostlar,

1 aylık deneme sürümü ücretli versiyonu tanıtıyor. Tüm özellikler açık oluyor. Zorunlu değil. Süre bittikten sonra Free versiyona geçiyor. Onun bir süresi bulunmuyor.

Çözüm
Merhaba dostlar,

30 gün deneme süresi verdi sana reddet yapabilirdin iyi ki de yapmadın 30 gün sonra Free Version'a tekrar döner.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı