Öncelikle cahilliğimin için beni bağışlayın. Kaspersky Free sürümünü indirdim ücretli kullanmak istiyorum ücret ödemek istemiyorum internetten baktığımda ücretsiz olduğunu gördüm bu sürümün. Neyse ayarlardan profilime girdiğimde deneme aboneliği etkin kalan son 30 gün diyor. Yani tam anlamadım 30 gün sonra paralı mı olacak?
Kaspersky İnternet Security Satın Al - Kaspersky Antivirüs ile birlikte ürün etkinleştirme anahtarı. Orijinal Kaspersky İnternet Security Dijital Lisans key.
www.teknolisans.net
30 liraya almıştım buradan hala kullanıyorum 3 sene geçti.
Bu tarz paylaşımlı hesaplar uzun süredir tercih ediliyor. God of war, Resident evil vs. bu şekilde alıp bitirmiştim. Hikayeli oyunları oynamak için tercih edilebilir verdikleri hesaplara bir süre sonra girilmiyor zaten.
Bu hesaplar şahsa ait değil çevrimdışı olarak oynanıyor 1 tane oyun alıp birsürü kişiye satıyorlar bu sayede kar yapıyorlar. Bu hesapların çoğu internette dolaşan hesaplar. Bu satıcılar ise başlangıç olarak bu hesapları satıp para kazanmış sonra kendileri oyun satın alıp bu işe devam etmiş benim teorim bu yönde.
Sen dışında birden çok kullanıcı o hesapları satın alıp eş zamanlı kullanabiliyorsunuz. Oyunu indirdikten sonra steami sol üst köşeden çevrim dışı yapıp oynuyorsunuz. Çevrim içi şekilde oynarsanız başka kullanıcıların saveleri senin save'n ile karışabiliyor ayrıca arkadaş hesaplara giriş yapamıyorsun birsüre sonra demiş ben 3 yıla yakındır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım yaşasam bile destek oluyorlar. 25 liraya al oyna sil at.
Bu hesaplar şahsa ait değil çevrimdışı olarak oynanıyor 1 tane oyun alıp bir sürü kişiye satıyorlar bu sayede kar yapıyorlar. Bu hesapların çoğu internette dolaşan hesaplar. Bu satıcılar ise başlangıç olarak bu hesapları satıp para kazanmış sonra kendileri oyun satın alıp bu işe devam etmiş benim teorim bu yönde.