Kaspersky Free vs McAfee

• Konuyu başlatan ZiyaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 282

ZiyaT

Hectopat
Daha fazla  
McAfee üyeliği bilgisayar ile beraber hediye gelmişti fakat çok önermiyorlardı. Hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlike Kaspersky. Yavaşlatmıyorda mis gibi kullanırsınız. Biraz RAM yer o kadar.

McAfee üyeliği bilgisayar ile beraber hediye gelmişti fakat çok önermiyorlardı. Hangisi daha mantıklı?
Ben ESET, McAfee tarzı birçok virüs programları ile bilgisayarımı tarattım evet virüsü onlarda buldu ancak virüsü silmem için benden bir üyelik satın almamı zorunlu kıldılar ancak Kaspersky ile tanıştığımdan beri 30 günlük deneme sürümünde oda virüsü buldu ancak Kaspersky benden üyelik almamı zorunlu kılmadı ve direk karantinaya alıp virüsü otomatik sildi o gün bugündür bilgisayarım yettiği kadar Kaspersky kullanırım herkeste onu tavsiye ediyor.

Kaspersky forumda çok öneriliyor, hem ücretsiz hali hem ücretli hali. Ben genelde eski donanıma sahip bilgisayarlar kullandığımdan gerçek zamanlı koruma hizmetleri bana ağır geliyordu. O yüzden Malwarebytes free kullanıyorum sadece şüpheli gördüğüm şeyleri tarıyorum o hizmeti de ücretsiz veriyor. Önerebilirim. Bunlat dışında Bitdefender'in de free versiyonunun hem android'de hem bilgisayarda önerildiğini görmüştüm. Ki android'de kendim de Bitdefender free kullanıyorum. Yine sadece tarama hizmeti.

McAfee üyeliği bilgisayar ile beraber hediye gelmişti fakat çok önermiyorlardı. Hangisi daha mantıklı?Ücretsizi bile tekliyorsa McAfee dünyadan banlanmalı arkadaş.
Kaspersky'nin ücretsizi bile tekliyorsa McAfee dünyadan banlanmalı arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı