akmuse Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #1 Uzun zamandır böyle sorunlar gelmiyordu. Sık sık kontrol ederim Kaspersky'ı. Böyle bir şey gördüm 2 günde gelen. Bir sıkıntı teşkil eder mi? Yoksa normal sitelerden bazılarını da böyle görmüş olma ihtimali var mıdır? Dosya Ekleri kaspersky.JPG 68,5 KB · Görüntüleme: 199
Uzun zamandır böyle sorunlar gelmiyordu. Sık sık kontrol ederim Kaspersky'ı. Böyle bir şey gördüm 2 günde gelen. Bir sıkıntı teşkil eder mi? Yoksa normal sitelerden bazılarını da böyle görmüş olma ihtimali var mıdır?
1 102035 Kilopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Ocak 2020 #2 Bilmediğin çerezleri temizle, yönlendirildiğin siteler veya çerezler ile ilgili bir durum bu.
akmuse Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #3 Temizledim. Elden temizlemeye çalıştım, fakat yerel dosyalardan extansion dosyasını bulamadım. Direk CCleaner'dan çerezleri temezledim.
Temizledim. Elden temizlemeye çalıştım, fakat yerel dosyalardan extansion dosyasını bulamadım. Direk CCleaner'dan çerezleri temezledim.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 10 Ağustos 2021 #4 102035 dedi: Bilmediğin çerezleri temizle, yönlendirildiğin siteler veya çerezler ile ilgili bir durum bu. Genişletmek için tıkla... Tam tarama da yapmalı diye düşünüyorum ginede.
102035 dedi: Bilmediğin çerezleri temizle, yönlendirildiğin siteler veya çerezler ile ilgili bir durum bu. Genişletmek için tıkla... Tam tarama da yapmalı diye düşünüyorum ginede.