Kaspersky GoodbyeDPI'ı engelliyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cloudflare WARP zaman zaman çöktüğü için GoodbyeDPI indirdim ve şunu fark ettim. Kaspersky açık iken tabii ki bazı dosyaları yakalayıp uyarıyor ve engelliyor fakat kapalıyken açtığımda kullanabiliyorum. İstisnalara ekledim uygulama içinden fakat fayda olmadı. Kaspersky'ı kapatıp kullanınca da gerçekten virus vesaire yiyeceğim diye tedirgin oluyorum, tehlikeli sitelere vesaire girdiğim yok en fazla Torrent oyun indirme siteleri falan oluyor. Discord kullandığım sırada kullanacağım için bir fikriniz varsa ihtiyacım var iyi sosyaller.

1733126867942.png

Cloudflare WARP zaman zaman çöktüğü için GoodbyeDPI indirdim ve şunu fark ettim. Kaspersky açık iken tabii ki bazı dosyaları yakalayıp uyarıyor ve engelliyor fakat kapalıyken açtığımda kullanabiliyorum. İstisnalara ekledim uygulama içinden fakat fayda olmadı. Kaspersky'ı kapatıp kullanınca da gerçekten virus vesaire yiyeceğim diye tedirgin oluyorum, tehlikeli sitelere vesaire girdiğim yok en fazla Torrent oyun indirme siteleri falan oluyor. Discord kullandığım sırada kullanacağım için bir fikriniz varsa ihtiyacım var iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2365110

Açıklamasında not a virus yaziyor zaten kullandığı DLL dosyalarından kaynaklı böyle bir durum yaşaniyor olabilir. Herhangi bir YouTuber'in linkinden falan indirmediysen endişelenecek bir durum yok.

Anladım fakat problem benim Kaspersky'ı kapatmadan kullanabilmek istemem. Açıkken kullanabilmem daha iyi olur çünkü kapattığımda Windows Defender da çalışmayı Kaspersky'a bıraktığı için bilgisayar tamamen savunmasız kalıyor.

Anladım fakat problem benim Kaspersky'ı kapatmadan kullanabilmek istemem. Açıkken kullanabilmem daha iyi olur çünkü kapattığımda Windows Defender da çalışmayı Kaspersky'a bıraktığı için bilgisayar tamamen savunmasız kalıyor.

Kaspersky kullanmadım fakat Kaspersky uyarı verdiği zamanki. Dosyaları yakalayıp engellememesi için GoodbyeDPI klasörünü istisna dosyalara ekle yani kısacası Kaspersky GoodbyeDPI'ın bulunduğu klasöre herhangi bir virus taraması yapmasın. Bunu yaparak çözüme ulaşabileceğini tahmin ediyorum.

Dostum çözebildiysen nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? İstisna hatta güvenli olarak işaretlememe rağmen çalıştıramıyorum.

Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz. (Windows Defender 2025 yılı itibariyle kötü amaçlı yazılım ve siteleri engellemekte son derece yeterlidir.) Kaspersky'i GoodbyeDPI ZIP dosyasının indirme işlemi sırasında devre dışı bırakmanız, indirdikten sonra dışlamalara eklemeniz veya devre dışı bırakmanız sorunu çözmeyecektir. GoodbyeDPI'ı doğru şekilde kullanabilmek için Kaspersky isimli antivirüs yazılımından bir şekilde kurtulmalısınız.

goodbyedpı turkey sayfasındaki yazı yardımcı olur umarım

Buna bir çözüm bulabilen oldu mu internetten ne zaman MP3'ya da wallpaper indirsem Kaspersky bir şeyler yakalıyor başka antivirüslerde bu koruma olmuyor ama Discord'a hep erişebilmekte istiyorum VPN ile oyun aynı anda yürümüyor maalesef.

Buna bir çözüm bulabilen oldu mu internetten ne zaman MP3'ya da wallpaper indirsem Kaspersky bir şeyler yakalıyor başka antivirüslerde bu koruma olmuyor ama Discord'a hep erişebilmekte istiyorum VPN ile oyun aynı anda yürümüyor maalesef.

Kysperskyı silmek. Ne kadar istisnalarada eklense çalışmasına izin vermiyor GoodbyeDPI'ın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı