Kaspersky GoodbyeDPI'ı engelliyor

Kysperskyı silmek. Ne kadar istisnalarada eklense çalışmasına izin vermiyor GoodbyeDPI'ın.

Şu an öyle yapıyorum Bitdefender'a geçiyorum testlere göre eşitler güvenlik konusunda , umarım Kaspersky'deki gibidir.

Kaspersky'yi silmek istemiyorsanız bir sanal makine kurup GoodbyeDPI'a bağlanıp trafiğini kendi bilgisayarınızın trafiğine yönlendirebilirsiniz.
1. bir vm(sanal makine) oluşturun.
Vm'in ağ adaptörünü “bridged adapter” olarak ayarlayın. Bu sayede vm, ana bilgisayar ile aynı yerel ağda konumlanır ve ayrı bir IP adresi alır.

2. GoodbyeDPI'nin vm içinde çalıştırılması​

Vm içerisine GoodbyeDPI aracını yükleyin. run.bat veya uygun parametreli bir komut dosyasıyla GoodbyeDPI'yi yönetici olarak başlatın.

3. proxy sunucusunun kurulması​

Vm içerisinde basit bir HTTP/HTTPS proxy sunucusu kurun (örneğin ccproxy). Proxy sunucusunun IP adresi, Vm'in yerel IP'si olacaktır (örneğin: 192.168.1.25:8080).

4. ana bilgisayar trafiğinin yönlendirilmesi​

Ana bilgisayarın ağ ayarlarında sistem veya uygulama bazlı proxy konfigürasyonu yaparak, tüm HTTP/HTTPS trafiğini vm üzerindeki proxy sunucusuna yönlendirin. Gelişmiş kullanıcılar için proxifier benzeri araçlar kullanılarak tüm TCP trafiği yönlendirilebilir.

Hocam alternatif bir anti virüs önerir misin biliyor musun?

Hocam alternatif bir anti virüs önerir misin biliyor musun?
Ben "Bitdefender" kullanıyorum fakat "Kaspersky" kadar iyi midir bilemem, çok fazla uygulama indiren biri değilim.Sen de çok fazla program indirmiyorsan "Bitdefender"i öneriririm.Tabii internette arat bence.

Şu an öyle yapıyorum Bitdefender'a geçiyorum testlere göre eşitler güvenlik konusunda , umarım Kaspersky'deki gibidir.
Kaspersky'ı nereden kapatıyorsun çalışması için ? ve Kaspersky'ı tekrar açınca dosyaya herhangi bir müdahale yapıyor muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…