Kaspersky güncellemesi virüs mü?

Gwein

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce bilgisayarım kendi kendine reset attı ve Kaspersky simgesi ve ara yüzü değişmiş halde buldum. Virüs olup olmadığı hakkında şüphelerim var. Bu güncellemeyi yapan var mı?

Dosya Ekleri

• 2.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 1.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 84
Dostum muhtemelen programın kendisidir. İçin rahat etmiyorsa VirusTotal'e at, sonucunu buraya atarsın. Bakarız.

Dostum indirdiğim bir program değil. Var olan kaspersky birden buna dönüştü. Ara yüz ve logo güncellemesi olabilir. Ama birden bilgisayarın uyarı vermeden reset atması korkuttu.
Dostum muhtemelen programın kendisidir. İçin rahat etmiyorsa VirusTotal'e at, sonucunu buraya atarsın. Bakarız.

Dostum indirdiğim bir program değil. Var olan kaspersky birden buna dönüştü. Ara yüz ve logo güncellemesi olabilir. Ama birden bilgisayarın uyarı vermeden reset atması korkuttu.
Bana gelmedi.

@Gwein muhtemelen simgesini değiştirdiler üstteki arkadaşın dediği gibi. Bir de virüs programlarına genelde güncelleme gelince bilgisayara reset atıyor olması lazım. Öyle biliyorum.

Allah Allah insanın içine şüphe düşürüyorlar. Silip tekrar kursam mı acaba ?

PC niye kendi kendi reset attı onu anlamadım sana sorması lazımdı.

Allah Allah insanın içine şüphe düşürüyorlar. Silip tekrar kursam mı acaba ?
İnternetten kaspersky güncellemeleri ile ilgili araştırma yap belki de yeni bir güncellemedir sürümü falan yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…