Kaspersky güvenilir mi?

Yani onca senenin ardından Avast - Panda - AVG- McAfee - Eset deneyimlerimden sonra ki hepsini satın alıp denedim ama favorim Kasperksy'dır benim o konuda buluşuyoruz sadece yazılımla 100 liralık programla bir yere kadar çok beklentiyi artırmamak gerek sonuçta hepimiz normal kullanıcılarız. Atlatılamayan bir koruma isteyen Hardware Firewall alıp çok çok güvenli bir ortamın tadını çıkarabilir ama o zaman da sadece GMail'e girebilirsin sanırım.(!) Her şey dozunda tatlı Kaspersky'da şuanlık çok tatlı.

Güvenilir ve iyi bir yazılım. En iyisi diyemeyiz tabii ama sağlam yani.

Ayrıca 92 gün ücretsiz lisansı var.

Kaspersky en güvenilir anti-virüslerden biridir.

Deneme sürümü ile ücretsiz sürüm aynı şey değil. Ayrıca ücretsiz antivirüs ile ücretli antivirüsü karşılaştırmak da doğru değil.

Microsoft Defender o kadar iyi değil dedi arkadaş Kaspersky indir dedi. Siz de onaylıyor musunuz arkadaşlar?

Defender'da iyi ama ben Kaspersky kullanıcısıyım yani 2side güvenilir ve kalitelidir Kaspersky mesela neredeyse her yıl ödül alıyor yani bu durumda oda iyi ama en iyisi Defender'dır çoğunluğa göre bence ikisini de kullan gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…