Experiment67
Megapat
Güvenlik için Kaspersky Internet Security kullanmaktayım. İşletim sistemi Samsung 970 Pro SSD üzerine kurulu. İşim gereği taşınabilir SSD ya da USB belleğimden yabancı bir bilgisayara veri aktarımına ihtiyaç duymaktayım. Kurumsal şirket yani IT ekibi olan firmalara veri transferi yaptığım için yılda belki bir iki kez zararlı ile karşılaşmaktayım. Kullanılan SSD ya da USB belleği tekrar kullanmak için bilgisayarıma bağlamam gerekiyor. Bu esnada zararlılar ile problem yaşamak ya da vaktimi zararlılar için harcamak istemiyorum
Soru 1
Kaspersky güvenlik seviyesi ayarı "yüksek", "önerilen", "düşük" seçeneklerinden hangisini seçilmesi doğrudur?
Soru 2
Yüksek ayarda kullanımının bilgisayar performansını etkilenmesi haricinde istenmeyen olumsuz bir etkisi olur mu? Yaklaşık 1 aydır yüksek seviyede kullanıyorum. SSD kullandığım için bilgisayarımda gözle görülür yavaşlama yok.
Soru 1
Kaspersky güvenlik seviyesi ayarı "yüksek", "önerilen", "düşük" seçeneklerinden hangisini seçilmesi doğrudur?
Soru 2
Yüksek ayarda kullanımının bilgisayar performansını etkilenmesi haricinde istenmeyen olumsuz bir etkisi olur mu? Yaklaşık 1 aydır yüksek seviyede kullanıyorum. SSD kullandığım için bilgisayarımda gözle görülür yavaşlama yok.
Son düzenleyen: Moderatör: