S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 15 Ocak 2022 #1 Kaspersky indiricektim. Karşıma bu seçenekler çıktı. Hepsi aynı görevimi görüyor yoksa farklı farklı mı?
Kaspersky indiricektim. Karşıma bu seçenekler çıktı. Hepsi aynı görevimi görüyor yoksa farklı farklı mı?
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 15 Ocak 2022 #2 Synxd dedi: Kaspersky indiricektim. Karşıma bu seçenekler çıktı. Hepsi aynı görevimi görüyor yoksa farklı farklı mı? Eki Görüntüle 1270420 Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı amaçlı.
Synxd dedi: Kaspersky indiricektim. Karşıma bu seçenekler çıktı. Hepsi aynı görevimi görüyor yoksa farklı farklı mı? Eki Görüntüle 1270420 Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı amaçlı.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Açıklamasında hangi özellikleri olduğu yazıyor zaten hepsi farklı. Önerim Kaspersky Internet Security.
Açıklamasında hangi özellikleri olduğu yazıyor zaten hepsi farklı. Önerim Kaspersky Internet Security.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 15 Ocak 2022 #4 Beyefendi_Haydo dedi: Açıklamasında hangi özellikleri olduğu yazıyor zaten hepsi farklı. Önerim Kaspersky Internet Security. Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla kullanacağına bağlı mesela antivirüs kullanacak ama internet Security indiriyor çok saçma olmaz mıydı?
Beyefendi_Haydo dedi: Açıklamasında hangi özellikleri olduğu yazıyor zaten hepsi farklı. Önerim Kaspersky Internet Security. Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla kullanacağına bağlı mesela antivirüs kullanacak ama internet Security indiriyor çok saçma olmaz mıydı?