S Ssiyah Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #11 Murat5038 dedi: Aynı şifreyi başka yerde kullanmadıysan hesap ayarlarını doğru yaptıysan. Dediğin hesap için bir sıkıntı yaşamazsın. Açık kalması yararına olur, sonrasında tekrar kabul etmeme durumu yaşadığında farklı mail açman gerekebilir vs. Genişletmek için tıkla... Hesap ayarı derken? Sadece şifre belirledim o kadar, ki zaten hiç bir kart bilgisi yada kişisel bilgi yok.
Murat5038 dedi: Aynı şifreyi başka yerde kullanmadıysan hesap ayarlarını doğru yaptıysan. Dediğin hesap için bir sıkıntı yaşamazsın. Açık kalması yararına olur, sonrasında tekrar kabul etmeme durumu yaşadığında farklı mail açman gerekebilir vs. Genişletmek için tıkla... Hesap ayarı derken? Sadece şifre belirledim o kadar, ki zaten hiç bir kart bilgisi yada kişisel bilgi yok.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Nisan 2021 #12 Ssiyah dedi: Hesap ayarı derken? Genişletmek için tıkla... Kapatacağın hesabı nereden açtıysan oranın ayarından bahsediyorum. Ssiyah dedi: ki zaten hiç bir kart bilgisi yada kişisel bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Mail adresinizi, girdiğiniz şifrenizi kişisel bilgi yerine koymuyor musunuz?
Ssiyah dedi: Hesap ayarı derken? Genişletmek için tıkla... Kapatacağın hesabı nereden açtıysan oranın ayarından bahsediyorum. Ssiyah dedi: ki zaten hiç bir kart bilgisi yada kişisel bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Mail adresinizi, girdiğiniz şifrenizi kişisel bilgi yerine koymuyor musunuz?
S Ssiyah Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #13 Murat5038 dedi: Kapatacağın hesabı nereden açtıysan oranın ayarından bahsediyorum. Mail adresinizi, girdiğiniz şifrenizi kişisel bilgi yerine koymuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de koyuyorum ancak kart bilgisi anlamında dedim. Yani mail adresi ayarından mı bahsettiniz? Orda zaten tüm koruma faktötleri açık.
Murat5038 dedi: Kapatacağın hesabı nereden açtıysan oranın ayarından bahsediyorum. Mail adresinizi, girdiğiniz şifrenizi kişisel bilgi yerine koymuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de koyuyorum ancak kart bilgisi anlamında dedim. Yani mail adresi ayarından mı bahsettiniz? Orda zaten tüm koruma faktötleri açık.