Kaspersky ile RAR'ı özel tarama yapmak yeterli mi?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Türkçe yama kuracağım RAR'ı açmadan önce virüs taraması yapacağım da Kaspersky free ile özel tarama yeterli mi? Saatlerce beklemek istemiyorum tam taramayı. Bir de yamayı RAR halinde mi yoksa kurup mu tarama yapmalıyım?

Kaspersky göreceği varsa açınca direkt görür. Eğer görmezse vt ye atar taratırsınız. Çift tıklamadığınız (yani çalıştırmadığınız) sürece virüs çalışmaz.

Kaspersky göreceği varsa açınca direkt görür. Eğer görmezse vt ye atar taratırsınız. Çift tıklamadığınız (yani çalıştırmadığınız) sürece virüs çalışmaz.
Bu 3'ünü yaptıktan sonra bir de Malwarebytes free ile tarayacağım, bunlar yeterli mi? Bir de taramayı rar'ı açınca mı yapayım?

Bu 3'ünü yaptıktan sonra bir de Malwarebytes free ile tarayacağım, bunlar yeterli mi? Bir de taramayı RAR'ı açınca mı yapayım?

Kaspersky görmedi, VirusTotal'de Malwarebytes görmedi. O zaman Malwarebytes taraması gereksiz olur. Ama mesela Bitdefender, Avast, ESET, Malwarebytes, Defender vs. gördüyse hani bir Kaspersky görmediyse o zaman önlem alırız. Siz vt ye atınca bize de atın raporu.

Kaspersky görmedi, VirusTotal'de Malwarebytes görmedi. O zaman Malwarebytes taraması gereksiz olur. Ama mesela Bitdefender, Avast, ESET, Malwarebytes, Defender vs. gördüyse hani bir Kaspersky görmediyse o zaman önlem alırız. Siz vt ye atınca bize de atın raporu.
VirusTotal henüz rar'dan çıkarmadan tarattım ama bir de Star Wars Jedi Fallen Order yaması arıyorum onu da bulunca vt rapor linkini atarım.

Yama linkini paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı