Kaspersky ile RAR'ı özel tarama yapmak yeterli mi?

Kurulumsuzmuş. Direkt içine atılan şekilde. Tamam malwarebytes ile taratın. Yüzde 99 güvenli geldi bana.
rar ile olunca exe sandım ben de. Malwarebytes da bir şey bulmadı. Teşekkürler. İçinde exe olmayan yamalar %90 falan virüssüz mü oluyor?

RAR ile olunca EXE sandım ben de. Malwarebytes da bir şey bulmadı. Teşekkürler. İçinde EXE olmayan yamalar %90 falan virüssüz mü oluyor?

Hayır site aşırı güvenli. Forum olması ve 49 sayfa yazı yazılması üzerine de antivirüslerin temiz demesi sonucu yüzde 99 temizdir dedim. Virüs olsa millet hemen yazardı.

Hayır site aşırı güvenli. Forum olması ve 49 sayfa yazı yazılması üzerine de antivirüslerin temiz demesi sonucu yüzde 99 temizdir dedim. Virüs olsa millet hemen yazardı.
Hocam selamlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum dün Star Wars Jedi Fallen Order yaması da atacağım demiştim de. ÜCRETSİZ YAMALAR | Anonymous Çeviri güvenli midir bu yama? Anonymous genelde ücretli olduğu için güvenilir deniliyor ama içinde trojan var indirmeyin diyenler de gördüm.

Malwarebytes virüs buldu. Zip'i daha açmamıştım taradım sonrasında direkt sildim sıkıntı olur mu çöp kutusundan? Burdan çöp kutusuna mı tıkladığımda bilgisayarımdan mı siliniyor yoksa karantinadan mı?

Son düzenleme:
Zaten zararlı karantinaya alınmış. Ama false positivede olabilir bende de 2 tane öğe malwarebytes tarafından zararlı olarak görülüyor ama silmiyorum. Yanlış alarm olabilir. Yine de silmeniz iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…