Kaspersky indirmeyi engelledi

YalpTurhan2125

Centipat
Daha fazla  
Kaspersky indirme engellendi dedi ve bazı şüpheli indirmeleri otomatik olarak durdurdu.
Yani sanırım virüslerin inmesini engelledi.
Wallpaperflare.com sitesine girdim wallpaper indirmek için fakat 2-3 tane bana sormadan otomatik indirme yapmaya çalıştı ama yapamadı. Kaspersky sayesinde virüs bulaşmış mıdır sizce?
Format atmalı mıyım?

Bir şey açmadığın için virüs bulaşmamıştır. Kaspersky engellemiş. Reklam engelleyici olmadan tarayıcı kullanmayın. uBlock kullan.

İndirilen dosyalar çalıştırılmadığı, açılmadığı sürece virüs bulaşmaz. Zaten anti-virüs programın varmış, hem de en kalitelisinden. Hiç bir şey olmaz korkma.

Bir şey açmadığın için virüs bulaşmamıştır. Kaspersky engellemiş. Reklam engelleyici olmadan tarayıcı kullanmayın. uBlock kullan.
Yani kendim de iptal ettim indirmeyi ayrıca ama o zaman Kaspersky yoktu inerken indirmeyi iptal ettim direkt

İndirilen dosyalar çalıştırılmadığı, açılmadığı sürece virüs bulaşmaz. Zaten Anti-Virüs programın varmış, hem de en kalitelisinden. Hiçbir şey olmaz korkma.

Yani Kaspersky yokken de inmeye çalıştı olduğum sitede indirmeyi iptal ettim
İnemedi yani indirmeyi iptal ettiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…