Kaspersky indirmeyi reddetmiyor

Uğurrz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fotoğrafa bırakacağım. Raporda merak ettiğimden dolayı soruyorum.aşağıdaki raporda Kaspersky indirmeyi birinde engelliyor fakat diğerinde tespit diyor, yazıyor. Virüs engellendi mi? Yoksa hâlâ cihazımda mı? Biraz endişelendim açıkçası.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-14 014243.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-14 014243.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce tespit etmiş sonra da engellemiş. Birisi trigger diğeri de Event. Her şey olması gerektiği gibi.

Hocam bir de BAT dosyaları zararlı diyorlar forumlarda sizce Kaspersky tamamını engellemiş midir nasıl olduğunu bilmiyorum. Herhalde siteye yanlışlıkla tıkladım raporda turkhackteamden geldiğini gösteriyor Kaspersky.

Hocam bir de BAT dosyaları zararlı diyorlar forumlarda sizce Kaspersky tamamını engellemiş midir nasıl olduğunu bilmiyorum. Herhalde siteye yanlışlıkla tıkladım raporda turkhackteamden geldiğini gösteriyor Kaspersky.
TurkHackTeam’da Kaspersky’ı delecek adam yok. Her şey yolunda. BAT kötü diye bir şey de yok. Kendi BAT dosyanı bile oluşturabilirsin basit uygulamalardır ama dışarıdan aldığın ne idüğü bellisiz BAT’ları da indirme bir zahmet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı