Kaspersky İnternet Security 1 Senelik Lisansın Sınırsız Gözükmesi

theblack61

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, benim eski lisansımın bitmesine 2 gün kala bugün yeni bir lisans satın aldım G2A üzerinden. İlanda global 1 senelik yazıyordu ama ben bunu aktifleştirdim uygulamadan, lisans günü yazması gereken yerde "Abonelik: Aktifleştirildi" yazısı belirdi. Hemen sitesinden giriş yaptım lisanslar kısmında bakayım dedim, baktım ki lisans süresi olarak sınırsız yazıyor ve iki cihaz için yazıyor ama halbuki ilandan tek cihaz için 1 senelik yazıyordu. Hizmet sağlayıcısı linki vardı sınırsız yazısının altından aynı fotoğrafta görüldüğü gibi o linke bastım, beni Rus bir internet sağlayıcısının sitesine yönlendirdi. Şimdi sorum şu, bunun ne olduğunu bilen var mı acaba ve de ilerde herhangi bir sorun yaşar mıyım ücret talebi vb. ve de orada yazıldığı gibi lisansım sınırsız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky sitesi harici ve izin verilen satış kanalları dışında satışlara Kaspersky'ın desteği yoktur bilginiz olsun. Lisans erken bitme veya bloklanma olma ihtimali yüksek bu durum olduğunda iletişim kuracağınız yer satıcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…