Bilinçli bir kullanıcı için bedava versiyonu olan Kaspersky Security Cloud'un da yeterli olduğunu düşünüyorum ama yine de bilgilendirmeniz güzel olmuş.
Galiba Gamer Mod olacak diye bazı özelliklerden kısmış gibi geldi. Sitesinde '1 Cihaz 1 Yıl' paketi 150 TL şu anda. @26318@bilinçli pars ne diyorsunuz bu duruma?
Galiba Gamer Mod olacak diye bazı özelliklerden kısmış gibi geldi. Sitesinde '1 Cihaz 1 Yıl' paketi 150 TL şu anda. @26318@bilinçli pars ne diyorsunuz bu duruma?
Sanmam. Böyle bir şey olsaydı yazarlardı. Oyun modu bende de var. Geçen sene satın almıştım hatta lisansımı. Bu kampanyada oyuncular hedeflenmiş sanki. O yüzden oyun modu öne çıkarılmış, üzerinde fazla durulmuş. Ben de Mesut Çevik'in Vestel Vergisi videosunda rast gelmiştim Kaspersky'nin videoya sponsor olduğuna. Bir de bu sayfanın tasarımını normalden daha şık yapmışlar.
Kullanıcı kitlesinin artması için böyle bir kapmanya yaptıklarını sanıyorum.
Ödüllü yazılımımızla üstün koruma olanağına sahip olun. Kaspersky Total Security 2020 – çoklu cihaz en güncel kötü amaçlı yazılımlara ve tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.
www.kaspersky.com.tr
Çocuk koruması, parola yöneticisi ve dosya yedekleme ihtiyacın yoksa, Total security fazladan para vermene gerek yok.
Gamer modu antivirüs programlarında uzun zamandır var zaten, bazılarında sessiz mod diye de geçiyor. Kaspersky henüz bu kervana katılmadı, şükürler olsun.