Juniper002 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 66 11 Kasım 2019 #1 Elimde 90 gunluk deneme Key'i var yukledim sonra merakimdan tarattim. PC'de sorun yok ama sormak istedim. Clam AV Win. Virus. SALITY-6812328-0 olarak goruyor. VT linki: VirusTotal Clam AV Linux icinmis galiba ben yukledim ama o kadar umursamama gerek var mi? Yoksa hata mi olmustur? Orijinal sitesinden indirdim. Linki: Kaspersky Internet Security – çoklu cihaz 2020 | Internet Koruması | Kaspersky
Elimde 90 gunluk deneme Key'i var yukledim sonra merakimdan tarattim. PC'de sorun yok ama sormak istedim. Clam AV Win. Virus. SALITY-6812328-0 olarak goruyor. VT linki: VirusTotal Clam AV Linux icinmis galiba ben yukledim ama o kadar umursamama gerek var mi? Yoksa hata mi olmustur? Orijinal sitesinden indirdim. Linki: Kaspersky Internet Security – çoklu cihaz 2020 | Internet Koruması | Kaspersky
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Kasım 2019 #2 Umursamanıza hiç mi hiç gerek yok. Güvenlik yazılımlarını kendi sitesinden indirdiğiniz sürece sorun olmaz. Bazı güvenlik yazılımları bazen böyle saçmalayabiliyorlar ve diğer yazılımlara ötebiliyor aldırmayın.
Umursamanıza hiç mi hiç gerek yok. Güvenlik yazılımlarını kendi sitesinden indirdiğiniz sürece sorun olmaz. Bazı güvenlik yazılımları bazen böyle saçmalayabiliyorlar ve diğer yazılımlara ötebiliyor aldırmayın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Kasım 2019 #3 Sıkıntı yok merak etmeyin. Kendi sitesinden indirildiyse bir sorun teşkil etmez.