Kaspersky İnternet Security nereden alabilirim?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Kaspersky ınternet Security deneme sürümüm 6 gün sonra bitiyor, o yüzden lisans almak istiyorum. Sizce nereden lisans almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinden alabilirsin. Vatan'dan alabilirsin. Onlarca yer var. 2 hafta önce. Ekin Kollama'nın YouTube kanalında bir videoda -Oyuncuların Airpods'u videosu - %50 indirim kodu paylaşmıştı. Hala geçerli mi bilmiyorum. Ben o kodla almıştım. 1 yıl, 1pc 90 tl'ye mi ne gelmişti, vergiler dahil.

Şu anda kendileri tarafından başlatılan indirim bulunuyor. İki yıllık planı gayet uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Mağaza puanı %100 ve 5 yorumdan hepsi de beş yıldız. Sorumluluk size aittir.

Zaten kendileri tarafından başlatılan bir indirim bulunuyor. Neden 135 TL civarında ek bir ücret ödesin?

Kaspersky'ın linkini paylaştığınızı görmemiştim.

Teşekkür ederim. 1 cihaz 1 yıllık 75 TL imiş, çok iyi bir fiyat gibi görünüyor. 135 TL veremeyeceğim için 1 cihaz 1 yıllık alacağım. Zaten vergiler eklenince fiyat yine artıyor, o yüzden en iyisi 1 yıllık lisans olacak.
Güncelleme: Lisansı aldım ve kod anında e-postama gönderildi. Hemen programa girdim ve 366 günlük lisansım oldu. Deneme sürümünün bitmesine 5 gün kalmıştı, tekrar 366 gün lisansım oldu. Hepinize teşekkür ediyorum, konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…