Kaspersky Internet Security Tam Yükleme

ekucuk83

Hectopat
Merhaba, 2-3 gündür Kaspersky'ı indirmeye çalışıyorum. Kendi sitesinden indirdiğim 3 MB'lık programı ile indirme-yükleme başlıyor sonra hata veriyor.

Programın tamamına nereden ulaşabilirim acaba?

Kusura bakmayın net anlatamamışım galiba, 1 yıllık kaspersky internet security üyeliğim var şuanda, format attım bilgisayara ve programı yeniden kurmaya çalışıyorum.
Sitesinden yüklemeye çalıştığımda, 3 mb'lık yükleme dosyası iniyor, inen dosyayı çalıştırdığımda programı indirmeye ve kurmaya çalışıyor ama indirme sırasında hata veriyor.
Normalde adım adım indirirken bir anda 12 mb'tan 50 mb'a atlıyor, sonra hata veriyor.
Saygılar

Son düzenleme:
İnternet bağlantınızın hızı düşük veya VPN benzeri bir araç kullanıyor olabilirsiniz. Bunları düzeltip tekrar deneyin. 3MB dediğin indirme aracı oluyor.
VPN kullanmıyorum, internet hızı yüksek, indirme aracında sorun var galiba, Recep Baltaş'ın verdiği bağlantıdan sorunsuz indirilebildi. Destekleriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı